Eminem Hakkında 34 Bilgi - Eminem Turkey | Eminem Hakkında Haberler, Çeviriler, Videolar

Breaking

7 Mart 2014

Eminem Hakkında 34 Bilgi


Eminem hakkında twitter hesabımızda paylaştığımız bilgilerin bir kaçını madde halinde buraya yazıyorum. İlginç ve komik bilgilerde bulunmakta ayrıca.

Üstteki resmin çevirisini bilmeyenler için "Rap dağ gibidir genellikle siyahtır ama tepesi her zaman beyazdır."


1) Eminem, 20 yaşında araba sürerken paintball ile etrafa zevkine ateş etmiştir, top patlamamıştı ancak Eminem yine de tutuklanmıştır.

2) Eminem, 2002'de üç tane multi-platin satış seviyesi yakalamış albümü varken hala daha kiralık eski bir Mercedes kullanmaktaydı.


3) Eminem, bir daha evlenmek veya çocuk sahibi olmak istemediğini söylemiştir. Evlenirse zaten Kim ile evlenir. Barışacağı yönünde haberler var.


4) Lose Yourself, çoğu uzmana göre tarih boyunca yazılmış en zekice şarkıdır ve kafiye şemasının anlaşılması için pek çok yerde incelenmiştir.


5) Eminem, Lose Yourself'i 8 Mile çekimlerinin set arasında tek seferde yazmıştır ve tarihin en iyi ve en olağanüstü kafiye şemasına sahip şarkı olarak gösterilir.


6) Amerikan Hükumeti, defalarca kez Eminem'i "kötü, küfürbaz, saldırgan, terbiyesiz, tehdit unsuru, aksiyona geçebilecek tehdit unsuru" olarak ilan etti.


7) Eminem, bilgisayarlar ve onları nasıl kullanacağıyla ilgili hiçbir fikrinin olmadığını söylemektedir.


8) "We As Americans" taki "Başkanı ölü görmeyi tercih ederim." sözlerinden sonra Amerika hükumeti onu "kitleleri sürükleyebilecek tehdit" ilan etti.


9) Elton John, Eminem'in gaylere yönelik aşağılayıcı sözlerine rağmen ona destek çıkan tek sanatçıdır. Ve 2001'de Stan'i beraber söylemişlerdir.


10) Eminem artık dünya/kıta çapında tura çıkmamakta çünkü bunun uyku haplarına başlamasını tetiklediğini söylüyor.


11) Eminem, ilk konserinde sahneden düşüp birkaç kaburgasını kırmıştı. (3 metreden.)


12) Eminem, Royce ile 1997'de Usher at the Palladium'un açılışında tanışmıştı. Ayrıca Royce müslümandır.


13) Eminem'in aldığı ilk büyük eve yukarıdan havuza atlayan birisi kolayca girebiliyordu ve bu saçma inşaat hatası yüzünden evi anında sattı.


14) Dr. Dre, Eminem'i The Real Slim Shady'nin nakaratını söylerken yakaladıktan sonra bu şarkının hit olacağını söylemişti. (Haklı çıktı tabiki de)


15) Eminem, ünlü olmadan önce evi 5. kez soyulunca 6 ay boyunca rap yapmaktan vazgeçmişti.


16) Eminem, 2003'te My Name Is ve The Real Slim Shady şarkılarını üst üste birkaç kez dinledikten sonra onların çok kötü olduğuna karar vermiş.


17) Kafası çatlak biri bir keresinde Kim ile Em'in evine zorla girmiş ve kendine fıstık ezmeli sandviç yaparak hiçbir şey çalmadan oradan gitmiş.


18) Eminem, 2005'te rehabilitasyon sürecindeyken bir grup 'Stan' Eminem'in evine girip ona ait mallarını kaçırmayı denemişti.


19) Uyuşturucu zamanında Rocky, Shooter ve Boogie Nights filmlerini toplamda 150 kez izlemiş. Her izlediğinde ilk kez izliyor hissine kapılmış.


20) Encore albümünün Eminem'in kafası iyiyken kaydedildiğinin göstergelerinden biri aynı albümde hem Puke hem de Mockingbird olması diyebiliriz.


21) Eminem, kendisine uyuşturucu zamanlarını hatırlattığı için Encore albümünden nefret etmektedir ve onu "boktan" olarak nitelendirmektedir.


22) Eminem, Just Lose It şarkısının nakaratını 30 saniyede yazdı. Albümün son şarkısıydı.


23) Eminem, 97 Rap Olimpiyatlarından önceki gece evinden tahliye edildi ve o gece fayans zeminde uyumak zorunda kaldı.


24) Training Day filminde aslında Eminem oynayacaktı ancak sonradan rol

Ethan Hawke'a verildi.

25) Eminem Kim'le tanıştığında 15 yaşındaydı. Bu sırada bir masanın üstünde LL Cool J'in I'm Bad şarkısını söylüyordu.

26) Eminem'in bitirdiği ilk ve tek kitap LL Cool J'in 'I Make My Own Rules' kitabıdır.

27) The Marshall Mathers LP albümünün ilk adı aslında Amsterdam'dı.

28) Eminem, Hailie'nin doğumgününden 5 gün önce çalıştığı pizza restoranından kovuldu ve elinde kalan 40 dolarla Rock Bottom şarkısını yaptı.

29) Eminem, Hailie ile birlikte '97 Bonnie and Clyde şarkısını kaydetmeye giderken Kim'e çizgi film izlemeye gidiyoruz diye yalan söylemişti.

30) Eminem, ünlü olduktan sonra bile uzun bir süre mütevazı bir evde kalmayı tercih etmiştir. Hala daha o büyük evinde kaldığı söylenemez.

31) The Slim Shady LP yayınlandığında, Eminem karavan borcunu ödemeye hala devam ediyordu.

32) Eminem, Beastie Boys'u dinledikten sonra rap yapmaya karar vermiştir.

33) Eminem'in dinlediği ilk rap şarkısı Ice-T'nin Reckless şarkısıdır. 9 yaşında dinlemişti.

34) Mark Zuckerberg ilk yaptığı sitesindeki nickname'ine "Slim Shady" yazmıştır.